Business Queen

Do less and be more in balance with your business life, with the lunar cycle.

- Let the moon guide you -

Do you dream about getting balance and flow in your business?

You are busy in your business.

 

 

You are already doing so much, and even more needs to be done.

 

 

Your to-do list gets longer and longer.

 

 

In times it feels overwhelming and not possible.

 

 

I know it.

But what if you could thrive in your business with ease and flow?

Would you try it?

 

Maybe you’ve tried waking up in the middle of the night, feeling impossible to fall asleep again, and after a long night you find out it’s full moon. Then you already know the moon energy affect us. Timewater is affected by the moon, and signs shows that even women’s homone cycle tends to flow the lunar cycle.

 

The moon have been the guide for women throughout the past 1000 years. In old myths the moon cycle have been the tracker for women’s hormon cycle. There are basically 4 faces in the moon cycle as well as in the hormon cycle.

 

Your energy is not the same every day. Some days you feel your inner Wonder Woman and power through the day, and other days you feel like doing nothing…

wrapwoman

Use the moon to thrive your business with ease.

The moon shines alot of energy, and vary depending on the faces, the zodiacs, the planets and eclipses.

 

Did you know that you can use the moons energy to your advantage?

 

You can start doing it by knowing and tracking the moons faces, whilst you recognize how you feel mentally and physically.

 

It will mean that by following the faces and tap in to the moon energy, you allow yourself to drive your business with ease.

Jeg er meget følsom overfor andres  energier, og fandt på den hårde måde ud af, at jeg skulle passe på min energi. Jeg havde så meget ubalance, at jeg gik ned med stress. Efter min sygemelding, lærte jeg, hvordan jeg kunne bruge månens energier til at forstå mine egne energier og komme i balance ved at følge månens cyklus.

I dag bruger jeg månen til at drive min business med lethed.

wrapwoman

Min mission er at hjælpe kvinder, som dig, med at få et bedre arbejdsflow og udnytte de feminine energier, der ofte bliver glemt i vores maskuline samfund. Jeg vil få folk til at indse, at der virkelig er mere mellem himmel og jord.

Når du begynder at åbne op for det, vil du se, hvordan du lige pludselig kan drive din business med lethed, i stedet for at du bare knokler derudaf, og har stress fra ende til anden.

Det kan være ret komplekst og tidskrævende hver uge at skulle lede efter månens energi, i forhold til hvilket stjernetegn det står i, samt analysere energierne, så du kan finde frem til hvad du skal passe på med og hvad du skal udnytte for den kommende tid.

 

Derfor har jeg gjort det let for dig.

 

Moon Business Podcast hjælper dig med at skabe overskud og fokus i din business gennem ugentlige vejledninger. Jeg giver dig konkrete råd til at synkronisere din business med månens faser, så du kan drive din business med lethed og flow, i stedet for med modstand.

"Fantastisk podcast. Jeg synes det er vildt, hvordan jeg kan bruge månens energi i min business. Jeg kan virkelig nikke genkendende til det Maiken siger i podcasten, og det hjælper så meget at kunne forstå hvorfor jeg har haft det på en bestemt måde de seneste dage. Maiken er god til at komme med fokus punkter, så jeg laver de arbejdsopgaver der giver mest mening. Det er som om jeg har min egen intuitive business mentor én gang om ugen, men uden at bruge lang tid eller betale flere tusinder kroner."
- Natalie
"De er super gode og giver så meget mening for mig! Jeg havde en ønske om at vide mere om månen og forstå min energi. Indtil videre har jeg kunne sætte mig 100 % ind i Maikens optagelser, de har passet perfekt på det jeg har mærket og hun kommer med så mange fine ideer til ritualer"
- Anne Katrine
"Det var så vildt de ting du sagde, at jeg fik gåsehud under korttrækningen af månekortet, der talte direkte til mig. Det kort havde jeg brug for! Jeg blev virkelig rørt da du talte om clairvoyance, og om at lige tiltrækker lige. Det ramte mig lige i hjertet. Jeg har jo selv en drøm om at uddanne mig som clairvoyant. Jeg ved at jeg er her fordi jeg skal bringe et budskab, så tak for motivationen til at gå videre med min drøm. Jeg kan mærke det hele giver genlyd i mit sind. Tusind tak!"
- Anne Andersen

Med Måne Business Podcast får du:

🌙 Forklaringer på månens energi, så du får en forståelse af, hvorfor din energi er, som den er.

 

🌙 Konkrete råd til hvordan du skal håndtere energierne og din business, så du kommer i balance.

 

🌙 Konkrete råd og forslag til din uges fokus, både personligt og i din business, så du kan udvikle din business med lethed.

 

🌙 Hurtige tips og tricks til hvordan du bedst klarer dagene i forhold til månens cyklus og energier.

 

🌙 Værktøjer og ritualer, som kan hjælpe dig med at skabe balance.

 

🌙 Korte afsnit med en varighed af 6-16 minutter, så du kan komme videre i din fantastiske hverdag med et klart fokus.

Total værdi =

2000,- eks. moms pr. md.

Din pris = 41,- eks. moms pr. md.

Din investering vil vise dig, hvordan du bedst udnytter månens energi til din fordel, så du kan leve i flow og med lethed. Med en investering på blot 220 kr. + moms pr. md. vil du kunne optimere din energi i din business og tage kvantespring – uden at gå ned med stress.

Hvis du bestiller nu, kan du få en uges gratis prøveperiode.

Hvordan fungerer det?

Efter vi har modtaget din betaling, modtager du en email med login oplysninger og link.
Så snart du logger ind, får du direkte adgang til Måne Business Podcast, og du kan høre det seneste afsnit. 

 

I hvert afsnit fortæller jeg kort og præcist hvilken månefase vi er i, hvilken betydning denne fase har for dagen og hvordan du bruger den optimalt i din business.

 

Hvert afsnit er kun gældende den pågældende månefase.

 

Du får konkrete råd og forslag til, hvor du skal lægge dit fokus både i din business, men også i privatlivet.

wrapwoman

Måne Business Podcast er for dig, hvis:

🌟 du ønsker at forstå din energi.
🌟 du vil skabe overskud og balance i din business.
🌟 du ønsker at drive din business med lethed.
🌟 du ønsker værktøjer til personlig udvikling.
🌟 du føler dig tiltrukket af månen.
🌟 du vil gerne leve mere spirituelt.

Er du stadig ikke sikker på, om det er noget for dig?

Måne Business Podcast er designet til at hjælpe dig med at skabe overskud og balance i din business.

 

Måne Business Podcast medlemmer fortæller, hvordan de har fået en bedre forståelse for sig selv og deres energier, samt hvordan de kan bruge energierne mere konstruktivt til at få mere flow i deres cyklus og business.

 

Ingen andre steder vil du så billigt kunne få konkrete råd om, hvordan du skal håndtere månens energi til at opnå mere lethed i din business.

Få simple og konkrete råd

Der er flere måder, hvorpå du kan få simple og konkrete råd. Oftest vil de fleste hyre en business mentor, men det kan være uden for dit budget og du kan føle, at det er for tidskrævende for dig lige nu. Hvis du kunne ønske dig at få simple og konkrete råd til, hvordan du skal håndtere din energi i løbet af ugen, så du kan udvikle din business med lethed, så vil denne podcast passe rigtigt godt til dig.

 

Flere af medlemmerne er superglade for de konkrete råd, de får, samt de resultater de får fra dem.

 

“Jeg har siden jeg startede med at lytte til podcasten oplevet at finde mere ro i min dagligdag, fordi jeg forstår min energi og kan bruge den konstruktivt” 

Spar tid ved at bruge månen

Det tager mange kurser og timer at finde ud af, hvordan månens energier er fra fase til fase, fordi den bliver påvirket af, hvilket stjernetegn den står i.

 

Jeg har træningen og erfaringen til at gøre det let for dig at forstå og kun dele det, du har behov for. Jeg er selv businesswoman med mindst 5 års erfaring, og jeg ved hvad der skal til for at løse de udfordringer, du går med.

 

Jeg har skabt Måne Business Podcast, for at du kan få konkrete råd til, hvilke arbejdsopgaver din energi bedst kan håndtere i den kommende uge. Du kan også bruge podcasten til personlig udvikling, fordi som du nok ved, så går livet som selvstændig og personlig udvikling hånd i hånd.

 

Du sparer altså både tid og penge ved at følge med i Måne Business Podcasten hver uge.

Er du klar til at skabe mere balance og overskud i din business?

Klik på knappen herunder og du vil blive sendt videre til betalingssiden. Når du har indtastet dine betalingsoplysninger og trykket på køb, så vil du modtage en email med kvittering og adgang til Måne Business Podcasten.

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig.

Vil du vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig?

  Kom i gang nu

  Månedsmedlemsskab

  41 kr + moms pr. måned

  Få adgang til

   

   ✔ Forklaringer på hvorfor din energi er, som den er.

   

  ✔ Konkrete råd til hvordan du kommer i balance.

   

  ✔ Forslag til din uges fokus, så du kan udvikle din business med lethed.

   

  ✔ Hurtige tips og tricks til hvordan du bedst klarer dagene i forhold til månens cyklus og energier.

   

  ✔ Værktøjer og ritualer, som kan hjælpe dig med at skabe balance.

   

  ✔ Korte afsnit med en varighed af 6-16 minutter, så du kan komme videre i din travle hverdag med et klart fokus.

   

  ✔ Ingen binding – kan opsiges når som helst